Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Ceas de Mana cu Camera video HD 1080P [GW52]

749.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere

  Un ceas de mana elegant, ideal pentru a obtine inregistrari audio-video de la orice distanta. Este un dispozitiv compact, cu toate functiile unui ceas obisnuit. Inregistrarile sunt de inalta calitate, la rezolutie Full HD si dispune de un sistem nightvision IR, ce te ajuta sa obtii imagini clare si in intuneric.

 Rezolutie Full HD - 1920 x 1080P, 30 cadre/s - inalta calitate video.

 Senzor rotativ, automat - Cu acest ceas puteti filma din orice pozitie, imaginea va fi redata atat orizontal, cat si vertical.

 Sistem nightvision IR. 

 Fabricat din otel inoxidabil.

Rezumat tehnic:

- Lentila CCD;

- Rezolutie 1920 x 1080 P;

- Memorie 8GB (poate fi extinsa);

- Interfata USB 2.0 Plug & Play;

 

Pachetul contine:

1 x Ceas cu camera video

1 x CD

1 x Cablu de date/alimentare

1 x Alimentator

1 x Manual de utilizare in limba romana


 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.
Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun