Garantia calitatii, diferente.

In imaginea prezentata mai sus avem cateva localizatoare GPS cunoscute sub numele T102 / TK102.

Desi toate arata la fel, doar unul singur este autentic si poate fi verificat si inregistrat pe serverul oficial.

Difera autonomia, precizia de localizare, stabilitatea semnalului, functiile dar si fiabilitatea.

Veti intalni aceleasi diferente si la restul dispozitivelor, atat din gama video cat si din cea audio. 


Probabil v-ati pus intrebarea de ce preturile difera atat de mult desi in toate magazinele online sunt prezentate aparate similare, cu aceleasi caracateristici tehnice.

Cei mai multi comercianti aleg produsele aftermarket, de calitate inferioara, avand aceleasi carcase si aceeasi prezentare tehnica dar componente total diferite.

La nivel mondial trebuie sa luam in calcul o concurenta imensa! Fiecare dispozitiv de succes este copiat si comercializat in toata lumea.

Noi ne adresam in special companiilor si persoanelor care utilizeaza aceste aparate in alte scopuri decat cele de divertisment  (Detectivi particulari, organizatii guvernamentale etc.)

Aceasta latura de consumatori are nevoie de produse performante, sigure si fiabile pentru evenimente cu adevarat importante. Munca lor depinde de lucrul corect al acestor aparate iar a noastra de fidelitatea si recomandarile lor.

Am implementat optiunea BuyBack prin care am castigat un numar impresionant de clienti.

Ce reprezinta aceasta optiune ?

Suntem contactati frecvent de catre oameni care au cumparat dispozitive ieftine, a caror durata de viata a fost de numai cateva ore. Noi primim aparatul defect si ii oferim clientului unul nou, original, plus o reducere de pret semnificativa.

Detinem un laborator complet utilat pentru a imbunatati produsele in functie de nevoile clientilor.