Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Prelungitor cu Reportofon NT-GT 5000 ore 16GB + Microfon GSM [TKN-15]

949.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere

 Poti comanda salvarea inregistrarilor prin SMS, de la orice distanta (5000h)
 Posibilitatea de redare in timp real                                 
 Activare vocala
 Sistem electronic unic, SmartechMICROFONUL


 Un prelungitor cu microfon si reportofon ce poate inregistra pe cardul microSD pana la 5000 h, cu o calitate buna a sunetului redat. Modul de utilizare este simplu, trebuie doar sa introduci o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament) si in zece secunde dispozitivul devine activ. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste. Atunci cand este apelat, dispozitivul nu emite nici un zgomot. Deschide apelul automat in cateva secunde.


 

Calitate audio impecabila - Acest produs este prin prisma ansambulul electronic, dar si datorita performantelor audio oferite de modulul GSM AG-PRO, dotat cu doua microfoane de inalta fidelitate. Autonomie nelimitata + acumulator - Dispozitivul functioneaza nelimitatat atata timp cat este alimentat la o sursa de energie 220V. Este dotat cu o baterie interna de 450 mAh ce poate sustine aparatul timp de 24h in standby si 2h de ascultare continua in cazul in care a fost deconectat de la reteaua energetica.


 

 Activare vocala, senzor de voce - Modulul AG-PRO memoreaza ultimul numar de la care a primit apel si va suna in mod automat imediat ce va sesiza un zgomot in apropiere.REPORTOFON - COMANDAT PRIN SMS


 Format audio - Fisierele audio sunt salvate direct in format *.amr si pot fi redate cu orice tip de player.


 Timpul de inregistrare - Salvand in format *.amr si fiind alimentat permanent, capacitatea de stocare este impresionata: 5000h pe un card MicroSD de 16 GB.


 Inalta calitate audio - Dispozitivul este dotat cu microfon capabil sa acopere o raza ciruclara de 20 m.


 Comandat prin SMS - Pentru a porni/opri o inregistrare audio este necesar sa trimiti un cod prin SMS catre dispozitiv.


 Curatarea memoriei  - Cardul MicroSD poate fi formatat de la distanta prin SMS.Rezumat tehnic:

- Frecvente GSM 850/900/1800/1900;

- Mediu de stocare: Card MicroSD 2-16 GB;

- Acumulator backup 450 mAh Polymer;

- Autonomie standby (/backup): 12-15 zile;

- Autonomie in ascultare (/backup): 2h.Pachetul contine:

1 x Prelungitor cu reportofon si microfon

1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.


Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun