Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Profesional, cu Cartela GSM (NanoSim), cu Activare Vocala, Integrat in Bec Economic [KX413Z]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


Inalta calitate audio
Alimentare permanenta
Se monteaza in mai putin de 30 s
Functioneaza precum un bec obisnuit
Sistem electronic unic, Smartech Acest model de bec economic cu microfon dispune de multe avantaje, printre care faptul ca se alimenteaza automat de la reteaua de energie, este un dispozitiv compact, iar calitatea sunetului redat este superioara. Modul de utilizare este simplu, trebuie doar sa introduci o cartela telefonica cu numar (nanosim), Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament) si in zece secunde dispozitivul devine activ. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste.


 Autonomie - Becul functioneaza dupa principiile unui bec normal si daca il conectezi la curent, el va functiona perfect. Acest dispozitiv este echipat cu un modul tip Ag-Pro, cu o baterie de 280 mAh capabila sa il sustina atunci cand alimentarea cu energie electrica este întrerupta. Microfonul este eficient pe o raza circulara de aproximativ 40 mp si nu emite niciun zgomot. Vei fi notificat ori de cate ori se aud zgomote, calitatea sunetului este una ridicata, iar in cazul in care spatiul este unul zgomotos, sunetele de fundal se pierd, iar tu vei auzi mult mai bine. 


 Modulul GSM integrat - Dispozitivul este echipat cu modul tip AG-PRO.


   Usor de configurat. Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute.

Rezumat tehnic:

- Acumulator Lithium Polymer;

- Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Orange/Telekom);

- Doua microfoane Bi-Sound, cu amplificare.

 

Pachetul contine:

1 x Bec cu microfon

1 x Manual de utilizare in limba romana


 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.


Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun