Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Profesional cu Cartela GSM NanoSim, cu Activare Vocala, Integrat in Prelungitor Clasic 220V [MI2]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


 Complet functional, pot alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate audio
 Baterie backup
 Activare vocala
 Sistem de protectie pentru instalatia electrica


 Un prelungitor cu microfon incorporat ofera multiple avantaje, fiind perfect functional, putand fi folosit fara niciun fel de problema ca prelungitor normal. In plus, poate fi mutat dintr-o camera in alta cu usurinta si este foarte usor de folosit. In partea din spate a prelungitorului vei gasi un capac in spatele caruia este microfonul si intregul modul GSM. Trebuie sa deschizi acel capac si sa introduci o cartela telefonica cu numar care va activa dispozitivul. Odata activat, poti suna oricand pe acel numar. Poti sa activezi si functia de senzor de voce care te va notifica in momentul in care incep sa se auda zgomote


 Calitate audio impecabila - Acest prelungitor are incorporat un microfon profesional si este dotat cu un modul GSM AG-PRO care asigura o calitate audio exceptionala.

 

 Autonomie nelimitata - Conectat la o sursa de energie de 220V, el nu va avea nevoie si de o alta baterie externa. Cu toate acestea, prelungitorul este dotat si cu o baterie interna de 300 mAh ce sustine microfonul timp de 24 h in standby si 2 h in mod continuu. Acest dispozitiv este eficient pe o raza de 60 m2.


 Activare vocala - Vei fi apelat automat atunci cand senzorul va detecta un zgomot.Rezumat tehnic:

- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);

- Lungime: 19 cm;

- Latime: 5 cm;

- Cablu: 1.5 m (3m, la cerere);

- 3 Sloturi 220 V functionale;

- Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;


Pachetul contine:

1 x Prelungitor cu Microfon GSM 

1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun