Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon GSM Profesional Integrat in Priza 220V + USB - Activare Vocala [MDKR-USB12]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


Inalta calitate audio
Alimentare permanenta
Priza complet functionala
Porturi USB pentru alimentare


 Priza de perete cu microfon integrat este un dispozitiv profesional ce poate fi folosit de la orice distanta. Arata ca o priza si functioneaza ca o priza, avand si posibilitatea sa incarci orice dispozitiv electric. Functioneaza cu ajutorul semnalului GSM, prin urmare, pentru a-l activa, trebuie sa introduci o cartela telefonica cu numar. Urmatorul pas este sa montezi priza in perete, exact ca o priza normala. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste.
Daca iti activezi functia de senzor de voce, in momentul in care dispozitivul sesizeaza un zgomot in apropiere, vei fi notificat automat. Aceasta functie poate fi activata sau dezactivata prin intermediul unui simplu SMS.

 Calitate audio ridicata - Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui dispozitiv este calitatea sunetului. Zgomotele de fundal sunt reduse ca intensitate, iar vocile sunt mult mai accentuate.

  Modulul GSM integrat - Dispozitivul este echipat cu modul tip AG-PRO.

 Dispozitivul nu emite zgomote.

  Se configureaza usor. Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute.


Rezumat tehnic:

- Acumulator Lithium Polymer;

- Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Telekom).

 

Pachetul contine:

1 x Priza cu microfon

1 x Manual de utilizare in limba romana
 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.
Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun