Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon GSM Profesional, cu Activare Vocala, Integrat in Prelungitor 220V cu USB [MI4]

689.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


 Complet functional, puteti alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate
 Baterie backup
 Montaj protejat
 Alimentare directa pentru dispozitive USB

 

 Un prelungitor perfect functional, cu microfon incorporat, ce trebuie doar sa fie conectat la priza ca sa fie functional. Modul de utilizare este simplu, trebuie doar sa introduci o cartela telefonica cu numar (nanosim), Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament) si in zece secunde dispozitivul devine activ. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste. Poti activa functia de activare vocala si vei fi notificat pe telefon ori de cate ori sesizeaza zgomote.

  Este foarte usor de integrat si foarte silentios. Nu scoate sunete atunci cand este apelat si nici alte zgomote.

 Autonomie nelimitata - Poate fi conectat la priza si astfel beneficiezi de o autonomie nelimitata. Este dotat si cu o baterie interna de 300 mAh ce poate sustine microfonul timp de 24 h in standby si 2 h in ascultare continua.

 Activare vocala - Una dintre cele mai utile functii ale acestui dispozitiv este cea de activare vocala. Vei fi notificat ori de cate ori dispozitivul va surprinde zgomote.

   Usor de configurat. Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute.


Rezumat tehnic:

- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);

- Cablu: 1.5 m;

- 3 Sloturi 220 V functionale;

- Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;

- Raza de monitorizare: 10 m circulari.

 

Pachetul contine:

1 x Prelungitor USB cu Microfon GSM

1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.


Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun