Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Intrerupator Electric cu Microfon [GAP-12]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere


 Complet functional
 Modul profesional, inalta calitate audio
 Autonomie nelimitata
 Activare vocala
 Sistem electronic unic, SMT


 Acest aparat de supraveghere se configureaza usor, iar cu ajutorul celor 2 microfoane incorporate vei beneficia de o redare audio de inalta calitate. Poti fi chiar si la distanta, iar cu ajutorul functiei de activare vocala vei asigura securitatea spatiului tau privat. Avantajul acestui dispozitiv de supraveghere este faptul ca are doua roluri: functioneaza normal ca un intrerupator, dar are si doua microfoane integrate. Tot ce trebuie sa faci este sa desfaci capacul din spate si sa introduci o cartela telefonica cu numar. Dispozitivul devine activ si tu vei putea supraveghea audio pe o raza circulara de 7-10 metri.

Este silentios, iar in momentul in care suni pe numarul cartelei, nu va scoate niciun sunet, ci se va conecta automat. Daca activezi functia de senzor de voce, atunci cand dispozitivul detecteaza un zgomot, te va notifica imediat. Nu exista nicio limita de distanta in folosirea acestui intrerupator cu microfon.  Calitate audio impecabila - Ansamblul electronic si modulul GSM AG-PRO cu care este dotat acest dispozitiv il face superior din punct de vedere al performantelor si al calitatii audio.  Autonomie nelimitata - intrerupatorul se conecteaza la o sursa de curent, iar microfonul are o autonomie nelimitata. Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute.


Rezumat tehnic:

- GSM 900 MHz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);

- Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;

- Doua microfoane sensibile;

- Activare vocala.Pachetul contine:

1 x Intrerupator cu microfon

1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.


Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun