Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon si Reportofon cu Control Prin SMS Integrat in Prelungitor Clasic 220V [PK671]

949.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere

 Complet functional, puteti alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate audio
 Baterie backup
 Sistem electronic unic, Smartech

 Poti reda audio in timp real sau poti inregistra cu ajutorul microfonului cu reportofon integrat in prelungitorul clasic. Modul de utilizare este simplu, trebuie doar sa introduci o cartela telefonica cu numar (nanosim), Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament) si in zece secunde dispozitivul devine activ. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste. Atunci cand este apelat, dispozitivul nu emite nici un zgomot. Calitate audio impecabila.


 Autonomie nelimitata + acumulator - Dispozitivul functioneaza nelimitatat atata timp cat este alimentat la o sursa de energie 220 V. Este dotat cu o baterie interna de 300 mAh ce poate sustine microfonul timp de 24 h in standby si 2 h in ascultare continua. Inregistrare audio  Format audio - Fisierele audio sunt salvate direct in format *.amr si pot fi redate cu orice tip de player. Timpul de inregistrare - Salvand in format *.amr si fiind alimentat permanent, capacitatea de stocare este impresionata: 5000 h pe un card MicroSD de 16 GB. Comandat prin SMS


 Curatarea memoriei - Cardul MicroSD poate fi formatat de la distanta prin SMS.Rezumat tehnic:

- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);

- Lungime: 19 cm;

- Latime: 5 cm;

- Cablu: 3 m;

- 3 Sloturi 220 V functionale;

- Raza de monitorizare: 10 m circulari (GSM), 2 m circulari (reportofon);

- Slot card MicroSd 2/8/16GB.Pachetul contine:

1 x Prelungitor cu Microfon GSM 

1 x Manual de utilizare in limba romana


 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun