Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Reportofon cu Activare Vocala Integrat in Priza Tripla [NVG-51]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere

 Complet functional, poti alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate audio
 Activare vocala
 Sistem electronic unic, Smartech


 Priza tripla cu reportofon este un device performant, cu o calitate audio foarte buna si cu functie de activare vocala. Priza este perfect functonala si poti alimenta orice aparat electric. Ascultare inregistrari - Modulul va fi scos din priza tripla pentru a fi introdus in portul USB al unui PC/Laptop - "My Computer" -> "Removable Disk". Inalta calitate audio - Dispozitivul este dotat cu microfon capabil sa acopere o raza de aproximativ 20 m2. De la o distanta de 4 - 5 m se pot auzi clar chiar si soaptele. Dispozitivul nu interfereaza cu alte aparate si nu emite nici un zgomot.


 Autonomie - In cazul in care priza tripla se afla sub alimentare, reportofonul poate salva in total 140 ore. Activare vocala - Inregistrarile pornesc automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot.

Exemplu: Daca in fiecare zi se produc zgomote in jurul prizei timp de 4h, reportofonul va functiona 35 de zile. Curatarea memoriei  - Manual, introducand reportofonul intr-un PC/Laptop -> "My Computer" -> "Removable Disk" -> "Select & Delete".Rezumat tehnic:

- Format audio: *.wav;

- 192 Kbps.


Pachetul contine:

1 x Tripla cu reportofon

1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.
Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun