Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon GSM Profesional Integrat in Priza Tripla - Activare Vocala [RKV-18]

649.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


 Complet functionala, puteti alimenta orice aparat electric

 Autonimie nelimitata

 Se instaleaza in 10 secunde

 Modul profesional, inalta calitate audio

 Baterie backup

 Sistem electronic unic, Smartech


 Este o priza clasica, cu 3 sloturi de 220 V ce functioneaza normal, cu microfon incorporat. Pentru a activa microfonul, trebuie sa scoti capacul din spatele prizei si sa introduci o cartela telefonica cu numar. Apelezi numarul cartelei din aparat, cu orice telefon mobil, de la orice distanta si microfonul porneste. Daca iti activezi functia de senzor de voce, in momentul in care dispozitivul sesizeaza un zgomot in apropiere, vei fi notificat automat.


 Automonie nelimitata - Avand in vedere ca microfonul este introdus intr-o priza ce este conectata in permanenta la o sursa de energie, el nu mai are nevoie si de un acumulator extern. Pentru situatiile de urgenta in care pica curentul, bateria interna sustine microfonul timp de 24 h.


 Calitate audio impecabila.


   Usor de configurat. Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute.


Rezumat tehnic:

- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz;

- 3 Sloturi 220 V functionale;

- Modul GSM AG-PRO;

- Raza de monitorizare: 10 m2.

 

Pachetul contine:

1 x Tripla cu Microfon

1 x Manual de utilizare in limba romana


Atentie! Un slot nu este functional. Acesta este anulat datorita microfonului integrat. Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.
Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun