Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Modul Microfon Profesional 2 in 1 - Redare audio in Timp Real - Inregistrare cu Activare Vocala - 3 Microfoane - Standby 480 ore [AR-Q12]

949.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

box

Prin ce ne diferem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

Descriere


 Amplificator audio Fx-Stereo
 Trei microfoane HQ
 Redare audio in timp real + inregistrare 
 Sistem electronic unic, SMT


 Un modul compact, dotat cu microfon si reportofon. Prin apel telefonic poate reda audio in timp real sau prin actionarea unui buton poate functiona si ca reportofon. Ambele functii pot fi folosite in acelasi timp.

- Sistemul 1 - Microfonul: introduci o cartela SIM in aparat si apelezi numarul acesteia, folosind un telefon mobil, de la orice distanta. In cateva secunde iti va reda audio in timp real.
- Sistemul 2 - Reportofonul: actioneaza butonul in pozitia ''ON'' si dispozitivul va inregistra automat atunci cand va sesiza un zgomot in apropiere.

 Eficienta sporita - Acest modul profesional este 2 in 1: ai la dispozitie atat microfoane, cat si reportofonul.


 Calitate audio ridicata - Modulul profesional AR-Q12 are o calitate acustica superioara. Dispozitivul este dotat cu un filtru ce ajuta la separarea vocilor de zgomotele.


 Autonomie - Microfoanele ofera o autonomie de 90 h in modul de ascultare si de 27 de zile in modul standby, iar reportofonul poate înregistra timp de 140 h.

Pachetul contine:
1 x Modul AR-Q12
1 x Alimentator 220V 10W 
1 x Cablu de alimentare USB
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.Produsele prezentate si comercializate pe acest site sunt destinate agentiilor care ofera servicii de investigatii private precum si persoanelor fizice pentru supravegherea copiilor minori si a bunurilor personale, respectand prevederile legale.Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (0)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun